ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

verze 1. platná od 25. 5. 2018

Náš moderní internetový hobby market Hobbynaut.cz společnosti PILA UNION s.r.o., IČO: 62741918, se sídlem M.Kršňákové 175, 40317 Chabařovice, zapsaná v obchodních rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 8816 (dále jen „Správce") jasně a otevřeně sděluje, jakým způsobem zpracvává Vaše osobní údaje v souladu s nařízením Evropského parlamentu a rady EU 2016/679 o ochraně a zpracování osobních údajů fyzických osob, o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady souborů cookies.

1. Ochrana osobních údajů je pro nás prioritní v každém ohledu 

Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme Vaši kontrolu nad Vašimi osobními údaji a digitálním obsahem a je naší prioritou zabránit každému neoprávněnému přístupu k nim. Veškeré informace, které od Vás žádáme jsou nutné k plnění smluvního vztahu a zákonné povinnosti stanovené státem. Pro ověření Vašeho e-mailu využíváme funkci double opt-in.

Jaké osobní údaje od Vás požadujeme?

Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete např. při uskutečnění objednávky, hodnocení nákupu nebo zboží. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnují jak povinné údaje: kontaktní informace a platební údaje tak nepovinné. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete nakoupit. Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, u zasílání newsletteru, poradny, diskuze, recenze a další, v rozsahu tam uvedeném.

Jak vaše osobní údaje využíváme?

Vaše poskytnuté údaje jsou pro bezproblémový chod e-shopu nezbytné, umožňují nám např.:

  • Vytvořit a spravovat Váš osobní účet (registrace)
  • Zpracovat Vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jejich reklamace
  • Zasílat aktuální informace o stavu Vaší objednávky prostřednictvím SMS
  • Kontaktovat Vás v případě problémů s doručením Vámi objednaného zboží
  • Odpovědět na Vaše dotazy a informovat Vás o nových a změněných službách
  • Zasílat vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter)
  • Spravovat Váš účet a kontrolovat Vaši platební morálku
  • Provádět analýzy, abychom Vám poskytli relevantní zboží
  • Zkontrolovat Váš věk z důvodu právních předpisů týkajících se nakupování přes internet
  • Zasílat Vám dotazníky spokojenosti s cílem nabádnout Vám možnost ovlivnit naši nabídku a služby
  • Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby
  • Zabránit zneužití našich služeb

Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely:

  • u nákupu s registrací i bez registrace na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku,
  • u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let,
  • u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění nákupu, diskuze, hlídacího psa, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. na dobu jednoho roku,
  • nebo po zákonem stanovenou dobu (na dobu 11 let údaje uvedené na daňovém dokladu, splnění zákonné povinnosti podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů).

Poté budou Vaše osobní z naší databáze vymazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.

2. Chráníme Vás

Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu Vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Aby byly platby kartou u nás co nejbezpečnější, všechny informace jsou odesílány v šifrované podobě pomocí protokolu SSL. To znamená, že informace prochází přes zabezpečené připojení a že vaše údaje o platební kartě nemohou externí strany přečíst. Při platbě kartou spolupracujeme s autorizovaným platebním zprostředkovatelem, který nám pomáhá přímo u Vaší banky ověřit, že karta je platná pro nákupy. Veškeré údaje, které od Vás shromážďujeme, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.

3. Rozhodněte se sami, kolik s námi sdílíte

Abychom Vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud nesouhlasíte se sledováním, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Přečtěte si více v Zásady souborů cookies.

Udělený souhlas lze odvolat rovněž kliknutím na odkaz „Odhlásit Newsletter“ v zaslaném e-mailu nebo nás můžete kontaktovat na naší e-mailové adrese: info@hobbynaut.cz .

4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat

Jsme součástí internetové společnosti, ve které nemůžeme existovat bez externích poskytovatelů. Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:

  • Ježek software s.r.o., IČO: 27282805, DIČ: CZ27282805, Mariánská 3233, 470 01 Česká Lípa, vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem spisový oddíl C 22400
  • Shopion s.r.o., IČO: 06919324, DIČ: CZ06919324, Wellnerova 1322/3c, 779 00 Olomouc, vedená u Krajského soudu v Ostravě spisový oddíl C 73784
  • Geis Parcel CZ s.r.o., IČO: 63077051, DIČ: CZ63077051 Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice, vedená u rejstříkového soudu v Plzni spisový oddíl C 95003
  • RSC Logistics, logistické družstvo, IČO: 48151556, DIČ: CZ48151556, Masarykovo nábřeží 2018/10, 120 00 Praha 2 – Nové Město, vedená u městského soudu v Praze spisový oddíl Dr 7696
  • TOPTRANS EU, a.s., IČO: 28202376, Opravářská 944/2, 102 00 Praha 15 - Hostivař, vedená u rejstříkového soudu v Praze spisový oddíl A 59349
  • Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme. Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

5. Jaká jsou Vaše práva? 

Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o Vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo vymazání (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), právo vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní adresu info@hobbynaut.cz .

6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení

Zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, Vám můžeme nabídnout skutečně bezpečné digitální služby.

 

e-mail: info@hobbynaut.cz
infolinka: +420 602 588 688 (Po-Pá 9-17hod)

PILA UNION s.r.o.
M.Kršňákové 175,
403 17 Chabařovice
IČO: 62741918
DIČ: CZ62741918

Infolinka

+420 602 588 688
info@hobbynaut.cz

 

Provozní doba

Po - Pá:

9:00  -  17:00

Provozovatel e-shopu firma PILA UNION s.r.o., IČO: 62741918 jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro analytické účely a uživatelsky komfortní fungování webových stránek. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím